Stort udvalg Lynhurtig levering 100% sikker betaling Prisgaranti Kontakt os: Tlf. 70 206 266

Spejl wallsticker. Få et spejl lige hvor du ønsker det. 100x60cm

Varenr. wall-277
DKK 199,00
Stort og rigtig smart spejl wallsticker til at montere lige hvor det skal være - uden at skulle bore 100 huller. 100x60cm.


Meget smart og praktisk wallsticker, designet som et spejl, så du nemt kan få sat et spejl op på væggen, skabet, døren eller andre steder, på 2 minutter, helt uden brug af værktøj.


Giver mulighed for, på en smart og hurtig måde, at få et spejl sat op og spejl wallstickeren er særdeles velegnet til steder hvor huller i væggen ikke er det mest optimale og gerne ønskes undgået - såsom feks lejelejligheder, lånte værelser osv.


Denne spejl wallsticker er den oplagte løsning, hvis du søger et vægspejl, børnespejl, dørspejl til opklæbning hvor det passer allerbedst - uden at du får huller alle vegne.


At montere et spejl på en dør eller et spejl på en skabslåge, er ikke så hensigtsmæssigt, - hvis man ikke ønsker at bore døren eller skabslågen helt i stykker.


Med med et spejl til opklæbning, som denne spejl wallsticker, er et spejl på døren eller et spejl på skabet, pludselig intet problem.

 

Så se hvor godt du ser ud - på 2 minutter og uden blod, sved og tårer.


Montering af wallstickeren.

Ved montering af dette spejl folie til opklæbning på væggen eller skabet, anbefaler vi at du tørrer væggen (eller skabslågen) af med en fugtig (ikke våd) klud, og derefter placerer spejl foliet på væggen, skabet, døren (dørspejl) eller hvor du har lyst til at dekorere.


Spejl wallstickeren kan let tages af væggen igen og flyttes til andre placeringer.


Wallstickeren er mest velegnede til tørre, rene og jævne overflader.

 
Spejl foliet anbefales ikke på vægge med struktur.

 

 
Mål: 100x60cm.

 

Motiv: Spejl wallsticker - 100x60 cm.
Stort udvalg
Lynhurtig levering
100% sikker betaling
Prisgaranti
Husk på at vi har dag til dag levering og fri fragt ved køb for over 300,-

Kurven er tom

Husk på at vi har dag til dag levering og fri fragt ved køb for over 300,-