Peter Plys wallsticker. Peter Plys der danser med vennerne. 149,
Stort udvalg Dag til dag levering 100% sikker betaling Prisgaranti Kontakt os: Tlf. 70 206 266
Peter Plys wallsticker. Sød og flot wallsticker med Peter Plys, Tigerdyr, Grisling og Kængubarn og meget andet. Gør en forkel på dit barns værelse! 149,-Peter Plys wallsticker. Sød og flot wallsticker med Peter Plys, Tigerdyr, Grisling og Kængubarn og meget andet. Gør en forkel på dit barns værelse! 149,-Peter Plys wallsticker. Sød og flot wallsticker med Peter Plys, Tigerdyr, Grisling og Kængubarn og meget andet. Gør en forkel på dit barns værelse! 149,-Peter Plys wallsticker. Sød og flot wallsticker med Peter Plys, Tigerdyr, Grisling og Kængubarn og meget andet. Gør en forkel på dit barns værelse! 149,-Peter Plys wallsticker. Sød og flot wallsticker med Peter Plys, Tigerdyr, Grisling og Kængubarn og meget andet. Gør en forkel på dit barns værelse! 149,-Peter Plys wallsticker. Sød og flot wallsticker med Peter Plys, Tigerdyr, Grisling og Kængubarn og meget andet. Gør en forkel på dit barns værelse! 149,-

Peter Plys wallsticker. Peter Plys der danser med vennerne.

Varenr. wall-233
DKK 149,00

Virkelig sød wallsticker med Peter Plys der danser og hygger sig med alle vennerne - bla Tigerdyr, Grisling og Kængubarn.

Alle børn holder af de meget populære og søde karakterer fra historierne om Peter Plys.

De vil elske at dekorere væggen på børneværelset med dem.

Forældrene elsker at glæde børnene med en om-dekorering af børneværelset - uden at det skal koste blod, sved, tåre - og mange penge.

Dette vægklistermærke er meget populært bla pga størrelsen, der er hele 140x40cm, samt at alle kommer til at smile (og måske danse) af disse gode venner.

Wallstickeren indeholder foruden Peter Plys, Tigerdyr, Grisling og Kængubarn også æsel, kaniner, kattekillinger, balloner, sommerfugle og meget mere.

Tør væggen af med en fugtig (ikke for våd) klud, og placer klistermærkerne på væggen, skabet eller hvor du har lyst til at dekorere.

Klistermærkerne pilles let af igen og flyttes til andre placeringer.

Vægdekorationer er mest velegnede til tørre, rene og jævne overflader.

Vægklistermærker anbefales ikke på vægge med struktur.

 

Mål: 110x40cm (motivets mål). 

 

Motiv: Peter Plys danser med vennerne.

Husk på at vi har dag til dag levering og fri fragt ved køb for over 300,-

Kurven er tom

Husk på at vi har dag til dag levering og fri fragt ved køb for over 300,-