Stort udvalg Lynhurtig levering 100% sikker betaling Prisgaranti Kontakt os: Tlf. 70 206 266

Hvordan bestiller jeg på Billigwallsticker?

Hvordan bestiller jeg på Billigwallsticker.dk?
 
Når du vil bestille på Billigwallsticker.dk er det faktisk lige til.
 
Du finder først og fremmest, den eller de varer du ønsker at købe og lægger dem i kurven, ved at klikke på knappen ’Læg i kurv’.

Når du ligger en vare i kurven, kommer du til en side, hvor du skal beslutte om du ønsker at købe mere (så klikker du på ’Tilbage’ (varen er nu lagt i kurven)) eller om du ønsker at se hvad du har lagt i kurven og derefter afslutte din bestilling (så klikker du på ’Gå til kassen’).
 
Når du har lagt alle de ønskede varer i kurven og har klikket på ’Gå til kassen’, så kommer du til den side hvor du kan se hvad du har lagt i kurven, samt hvilke forsendelsesmetoder der er at vælge mellem (dette vælges endeligt senere i forløbet).
Derefter går du videre ved at klikke på knappen 'Gå til levering'.
Her skal du taste dine kontaktoplysninger, så vi ved hvortil vi skal sende din ordre.
Samtidig vælger du også hvordan du ønsker at betale for ordren.
Når du har indtastet dine oplysninger, skal du blot sætte hak ved om du ønsker at ordren skal sendes til en alternativ adresse, om du ønsker at tilmelde dig vores nyhedsbrev (2-3 nyhedsmails om måneden) samt at du har læst betingelserne (disse læses ved at klikke på linket ’handels- og leveringsbetingelserne’) og klikke på ’Godkend og vælg pakkeshop’-knappen.
På næste skærmbillede, skal du vælge hvorledes du ønsker din bestilling sendt.
Her vælger du ganske enkelt om du ønsker at varen skal sendes hjem til dig, til nærmeste afhentningssted (postbutik, pakkeshop og lignende), om du ønsker den tilsendt til en erhvervsadresse såsom feks din arbejdsplads eller om du ønsker at afhente din ordre på vores adresse (efter nærmere aftale).
 
Når du har valgt forsendelsesmetoden, trykker du på ’Gå til betaling’-knappen, hvorefter du kommer til ordrebekræftelsen, hvor du kan se og godkende den endelige ordre.
Når du har set at alt er som det skal være, klikker du på 'Godkend ordren'-knappen, hvorefter du er klar til at betale for ordren og vi kan begynde at klargøre din bestilling.
Dette sidste vindue, er din betaling af ordren og her taster du blot dine kreditkort oplysninger - eller dit mobilnummer, hvis du har valgt at betale med Mobilepay.
Når dette er gjort, skulle du meget gerne modtage en ordrebekræftelse i din mail (den mailadresse du har indtastet ved bestilling).
Hvis noget af dette skulle volde problemer eller give anledning til spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon 70 206 266 eller på mail info@billigwallsticker.dk
Stort udvalg
Lynhurtig levering
100% sikker betaling
Prisgaranti
Husk på at vi har dag til dag levering og fri fragt ved køb for over 300,-

Kurven er tom

Husk på at vi har dag til dag levering og fri fragt ved køb for over 300,-