Stort udvalg Lynhurtig levering 100% sikker betaling Prisgaranti Kontakt os: Tlf. 70 206 266
Frost wallsticker. Hul i væggen. 60x60cm. De sjove karakterer Prinsesse Anna, Kristoff og den sjove snemand Olaf samt rensdyret Sven fra filmen Frost.Frost wallsticker. Hul i væggen. 60x60cm. De sjove karakterer Prinsesse Anna, Kristoff og den sjove snemand Olaf samt rensdyret Sven fra filmen Frost.Sjov og flot Frost wallsticker. Hul i væggen. 60x60cm. De sjove karakterer Prinsesse Anna, Kristoff og den sjove snemand Olaf samt rensdyret Sven fra filmen Frost.Få et hul i væggen med en flot Frost wallsticker. 60x60cm. De sjove karakterer Prinsesse Anna, Kristoff og den sjove snemand Olaf samt rensdyret Sven fra filmen Frost.Sjov og flot Frost wallsticker. Hul i væggen. 60x60cm. De sjove karakterer Prinsesse Anna, Kristoff og den sjove snemand Olaf samt rensdyret Sven fra filmen Frost.Sjov og flot Frost wallsticker. Hul i væggen. 60x60cm. De sjove karakterer Prinsesse Anna, Kristoff og den sjove snemand Olaf samt rensdyret Sven fra filmen Frost. Se størrelsen her.

Frost wallsticker. Hul i væggen. 60x60cm.

Varenr. wall-105
DKK 149,00

Frost wallsticker som er dekoreret som et hul i væggen - på hele 60x60cm.

Ynglingsfigurerne fra filmen Frost, de meget populære karakterer Prinsesse Anna, Kristoff og den sjove snemand Olaf samt rensdyret Sven.

Børn vil elske at have "et hul" i væggen på værelset med denne wallsticker.

Dette vægklistermærke med Frost karaktererne er meget populært pga bla størrelsen samt designet der giver indtryk af at der er et hul i væggen, med vennerne fra Frost stående på den anden side.

 

Der er ikke noget bedre end at glæde sine børn – og specielt hvis det kan gøres uden at det koster en formue.

En flot wallsticker, kan nemt og hurtigt skabe et helt nyt look på et pigeværelse.

Det er nærmest som at om dekorere og ”sætte gang” i hele værelset ved at påklistre en simpel, men sød og flot wallsticker.

 

Sådan sætter du wallstickeren op på væggen.

Ved montering af en wallsticker, anbefaler vi at du tørrer væggen af med en fugtig (ikke våd) klud, og derefter placerer vægklistermærkerne på væggen, skabet eller hvor du har lyst til at dekorere.

Wallstickeren kan let tages af væggen igen og flyttes til andre placeringer.

Wallstickerne er mest velegnede til tørre, rene og jævne overflader.

 

Wallstickerne anbefales ikke på vægge med struktur.

 

Mål: 60x60cm (arkets samlede mål).

 

Motiv: Hul i væggen.

Stort udvalg
Lynhurtig levering
100% sikker betaling
Prisgaranti
Husk på at vi har dag til dag levering og fri fragt ved køb for over 300,-

Kurven er tom

Husk på at vi har dag til dag levering og fri fragt ved køb for over 300,-