Fodbold wallsticker. Hul i væggen. 70x50cm. Kun kr 149,-
Stort udvalg Dag til dag levering 100% sikker betaling Prisgaranti Kontakt os: Tlf. 70 206 266
Rigtig flot og sjov fodbold wallsticker med en fodbold på vej igennem et hul i væggen. Få et "hul i væggen" - sejt, sjovt og flot. Lynhurtig levering.Rigtig flot og sjov fodbold wallsticker med en fodbold på vej igennem et hul i væggen. Få et "hul i væggen" - sejt, sjovt og flot. Lynhurtig levering.Rigtig flot og sjov fodbold wallsticker med en fodbold på vej igennem et hul i væggen. Få et "hul i væggen" - sejt, sjovt og flot. Lynhurtig levering.Rigtig flot og sjov fodbold wallsticker med en fodbold på vej igennem et hul i væggen. Få et "hul i væggen" - sejt, sjovt og flot. Lynhurtig levering.Rigtig flot og sjov fodbold wallsticker med en fodbold på vej igennem et hul i væggen. Få et "hul i væggen" - sejt, sjovt og flot. Lynhurtig levering.Rigtig flot og sjov fodbold wallsticker med en fodbold på vej igennem et hul i væggen. Få et "hul i væggen" - sejt, sjovt og flot. Lynhurtig levering.Rigtig flot og sjov fodbold wallsticker med en fodbold på vej igennem et hul i væggen. Få et "hul i væggen" - sejt, sjovt og flot. Lynhurtig levering.

Fodbold wallsticker. Hul i væggen. 70x50cm.

Varenr. SKU7113
DKK 149,00

Sej fodbold wallsticker, designet som et hul i væggen - på hele 70x50cm.

Den helt rigtige fodbold wallsticker til børneværelset, hvis man elsker at spille eller at se fodbold.

Mange drenge og piger elsker fodbold og vil elske at dekorere væggen på børneværelset med en fodbold der er smadret igennem væggen, med så meget fart på, at der står flammer efter den.

Børn vil elske at have "et hul" i væggen på værelset med denne wallsticker.

Dette fodbold vægklistermærke, er meget populært pga bla størrelsen samt designet der giver indtryk af at en fodbold, der er sparket så hårdt, at den er på vej igennem et hul i væggen.

 

Der er ikke noget bedre end at glæde sine børn – og specielt hvis det kan gøres uden at det koster en formue.

En flot wallsticker, kan nemt og hurtigt skabe et helt nyt look på et drengeværelse.

Det er nærmest som at om dekorere og ”sætte gang” i hele værelset ved at påklistre en simpel, men flot og sej wallsticker.

 

Montering af wallstickeren.

Ved montering af en wallsticker, anbefaler vi at du tørrer væggen af med en fugtig (ikke våd) klud, og derefter placerer vægklistermærkerne på væggen, skabet eller hvor du har lyst til at dekorere.

Wallstickeren kan let tages af væggen igen og flyttes til andre placeringer.

Wallstickerne er mest velegnede til tørre, rene og jævne overflader.

 

Wallstickerne anbefales ikke på vægge med struktur.

 

Mål: 70x50cm (arkets samlede mål).

 

Motiv: Fodbold - på vej igennem et hul i væggen.

 

Er du i tvivl om denne fodbold wallsticker er den korrekte for dig - så tag et kig på alle vores andre wallstickers med realation til fodbold.

 

 

Her kan du se alle vores Fodbold wallstickers.  

 

 

Husk på at vi har dag til dag levering og fri fragt ved køb for over 300,-

Kurven er tom

Husk på at vi har dag til dag levering og fri fragt ved køb for over 300,-