Flot wallsticker med alverdens transportmidler. Nr 1. Kr 149,-
Stort udvalg Dag til dag levering 100% sikker betaling Prisgaranti Kontakt os: Tlf. 70 206 266
Flot wallsticker med alverdens transportmidler. Perfekt til børn der elsker biler, flycemaskiner, lastbiler, ambulancer osv. STORT udvalg af wallstickers.Flot wallsticker med alverdens transportmidler. Perfekt til børn der elsker biler, flycemaskiner, lastbiler, ambulancer osv. STORT udvalg af wallstickers.Flot wallsticker med alverdens transportmidler. Perfekt til børn der elsker biler, flycemaskiner, lastbiler, ambulancer osv. STORT udvalg af wallstickers.Flot wallsticker med alverdens transportmidler. Perfekt til børn der elsker biler, flycemaskiner, lastbiler, ambulancer osv. STORT udvalg af wallstickers.Flot wallsticker med alverdens transportmidler. Perfekt til børn der elsker biler, flycemaskiner, lastbiler, ambulancer osv. STORT udvalg af wallstickers.Flot wallsticker med alverdens transportmidler. Perfekt til børn der elsker biler, flycemaskiner, lastbiler, ambulancer osv. STORT udvalg af wallstickers.Flot wallsticker med alverdens transportmidler. Perfekt til børn der elsker biler, flycemaskiner, lastbiler, ambulancer osv. STORT udvalg af wallstickers.
-20%

Flot wallsticker med alverdens transportmidler. Nr 1.

Varenr. NO333
DKK 149,00
DKK 119,00

Spar: DKK 30,00 (20%)

Sjov, farverig og flot wallsticker med alverdens transportmidler, såsom skibe, ambulancer, gravkøer, ubåde, helikoptere og meget andet.

Den helt rigtige wallsticker til børneværelset, hvis man elsker store maskiner og sjove transportmidler.

Mange drenge og piger elsker store lastbiler, flyvemaskiner og andet og kigger betaget på gravemaskiner, helikoptere mm, og vil elske at dekorere væggen på børneværelset med dem.

Dette vægklistermærke med alle disse transportmidler, er meget populært pga bla størrelsen - og fordi biler, både, lastbiler, helikoptere mm ofte vækker begejstring hos mange børn.

Wallstickeren indeholder lastbiler, gravemaskiner, biler, skibe, flyvemaskiner, helikoptere, kanoer, ubåde, luftballoner, amulancer, politibiler.

 

Der er ikke noget bedre end at glæde sine børn – og specielt hvis det kan gøres uden at det koster en formue.

En flot wallsticker, kan nemt og hurtigt skabe et helt nyt look på et drengeværelse.

Det er nærmest som at om dekorere og ”sætte gang” i hele værelset ved at påklistre en simpel, men flot og sej wallsticker.

 

Montering af wallstickeren.

Ved montering af en wallsticker, anbefaler vi at du tørrer væggen af med en fugtig (ikke våd) klud, og derefter placerer vægklistermærkerne på væggen, skabet eller hvor du har lyst til at dekorere.

Wallstickeren kan let tages af væggen igen og flyttes til andre placeringer.

Wallstickerne er mest velegnede til tørre, rene og jævne overflader.

 

Wallstickerne anbefales ikke på vægge med struktur.

 

 

Mål: 50x45cm (motivets samlede mål) - (kan være større hvis man vælger at lave større afstand mellem klistermærkerne).

 

Motiv: Transportmidler nr 1.

Husk på at vi har dag til dag levering og fri fragt ved køb for over 350,-

Kurven er tom

Husk på at vi har dag til dag levering og fri fragt ved køb for over 350,-