Fed racerbil wallsticker på vej igennem et hul i væggen. 149,-
Stort udvalg Dag til dag levering 100% sikker betaling Prisgaranti Kontakt os: Tlf. 70 206 266
Rigtig sej racerbil wallsticker med en fed racerbil på vej igennem et hul i væggen - lige ind på drengeværelset.  Populær wallsticker - STORT udvalg.Rigtig sej racerbil wallsticker med en fed racerbil på vej igennem et hul i væggen - lige ind på drengeværelset.  Populær wallsticker - STORT udvalg.Rigtig sej racerbil wallsticker med en fed racerbil på vej igennem et hul i væggen - lige ind på drengeværelset.  Populær wallsticker - STORT udvalg.Rigtig sej racerbil wallsticker med en fed racerbil på vej igennem et hul i væggen - lige ind på drengeværelset.  Populær wallsticker - STORT udvalg.Rigtig sej racerbil wallsticker med en fed racerbil på vej igennem et hul i væggen - lige ind på drengeværelset.  Populær wallsticker - STORT udvalg.

Fed racerbil wallsticker. Hul i væggen. 70x50cm.

Varenr. wall-234
DKK 149,00

Rigtig fed racerbil wallsticker som er dekoreret som et hul i væggen - på hele 70x50cm.

Denne seje wallsticker giver indtrykket af at der er en racerbil på vej igennem et hul i væggen, med sten og ild væltende ind i lokalet.

Mange drenge elsker hurtige og seje racerbiler - og vil elske at have "et hul" i væggen på værelset med denne wallsticker.

Dette vægklistermærke med en racerbil der smadrer i gennem væggen, er meget populært pga bla størrelsen samt designet der giver indtryk af at der er en biljagt eller et racerløb på den anden side af et stort hul i væggen.

 

Der er ikke noget bedre end at glæde sine børn – og specielt hvis det kan gøres uden at det koster en formue.

En flot wallsticker, kan nemt og hurtigt skabe et helt nyt look på et drengeværelse.

Det er nærmest som at om dekorere og ”sætte gang” i hele værelset ved at påklistre en simpel, men flot og sej wallsticker.

 

Montering af wallstickeren.

Ved montering af en wallsticker, anbefaler vi at du tørrer væggen af med en fugtig (ikke våd) klud, og derefter placerer vægklistermærkerne på væggen, skabet eller hvor du har lyst til at dekorere.

Wallstickeren kan let tages af væggen igen og flyttes til andre placeringer.

Wallstickerne er mest velegnede til tørre, rene og jævne overflader.

 

Wallstickerne anbefales ikke på vægge med struktur.

 

Mål: 70x50cm (arkets samlede mål).

 

Motiv: Racerbil på vej i gennem væggen.

Husk på at vi har dag til dag levering og fri fragt ved køb for over 300,-

Kurven er tom

Husk på at vi har dag til dag levering og fri fragt ved køb for over 300,-